Cand faci un inventar al sertarelor congelatorului si dai peste o pulpa de ied ,eu una,ma duc cu gandul la o friptura .E adevarat ca iti trebuie mai mult timp la maceratul ei decat la preparat.
Si uite asa am facut friptura,care a fost regina la doua pranzuri.
Gata cu vorba, ca vi se face foame:))))))
Pulpa decongelata se sterge cu hartie prosop si se parleste.
Se taie lamaia si se freaca bine partea cu carne.
Pui carnea intr-un vas incapator si adaugi toate ingredientele pentru marinada.
Acoperi vasul si-l dai la firgider pentru 4-5 ore.Eu pregatesc de seara si las pana dimineata.
Carnea se scoate din marinada,se spala si se pune in vasul Crock-Potului.
Peste pulpa se adaugasarea,piperul,rozmarin,vinul si foaia de dafin.
Acoperi vasul si pornesti aparatul pentru 3 ore.
Friptura se serveste calda sau rece.
Sa va fie de folos!