Pulpa de miel la cuptor

de JulyCris in Oaie, 26 Apr 2014 | 3562 vizualizari

 

De Paste,am mancat miel doar la gratar. Salivam(pe romaneste) dupa o bucatica facuta la cuptor,iar aseara i-a venit si mi-a venit randul. :)

 

INGREDIENTE

  • 1 pulpa miel
  • 100 ml ulei
  • 100 ml vin
  • sare
  • piper(optional)
  • usturoi verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de miel la cuptor:

Pulpa se spala si se cresteaza bine. Se unge cu ulei,se da cu sare,piper,condimente,iar in "crestaturile" facute se pune usturoi(ori catei de usturoi taiati rondele,ori usturoi verde). Se pune pulpa in tava cu ulei,se stropeste cu 100 ml vin,se mai pune si putina apa si se baga la cuptor. Se lasa pana se rumeneste frumos pe ambele parti. Se serveste alaturi de mujdei de usturoi verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de miel la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

pe 24.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Coaste de miel in sos alb de vin