Pulpa de miel la tava

de Adrian2016 in Oaie, 8 Apr 2018 | 3650 vizualizari

 

"Bunatati de Paste"...........Mie imi place mielul si il mananc oricum, sunt fericit ca sunt singurul care il mananca si nu am cu cine ma bate pe farfurie:)))

 

INGREDIENTE

  • o pulpa de miel - 2 kg
  • 2 linguri unsoare de porc
  • 200 ml vin rosu sec
  • sare
  • 1 capatana de usturoi
  • cimbru
  • piper
  • rozmarin
  • tarhon
  • salvie
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de miel la tava:

       Am spalat carnea de miel sub un jet de apa rece si am curatat-o de pielita. Intr-un castron am pus cele 2 linguri de unsoare si am adaugat celelalte ingrediente. Am amestecat bine pana s-a omogenizat compozitia.

        Am facut in pulpa de miel mici buzunarele pe care le-am umplut cu jumatati de usturoi. Am uns pulpa pe o parte si pe cealalta cu unsoarea amestecata cu ingredientele, am turnat vinul peste si am lasat-o la macerat 4 ore.

        Am incins cuptorul la 200 de grade C si am bagat pulpa la cuptor. Dupa 10 minute am redus cuptorul si am lasat-o la 170 de grade C, pana s-a rumenit pe ambele parti. Am stropit-o din cand in cand cu sosul din tava.

A iesit un deliciu.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Daca nu folositi unsoare, puteti pune ulei, dupa parerea mea unsoarea fragezeste carnea.

2

Se serveste cu orice garnitura.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de miel la tava" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de miel