Pulpa de porc la cuptor

de T I M E A in Porc, 8 Iul 2012 | 3457 vizualizari

 

Daca prindeti un pic de racoare dimineata bagati rapid la cuptor o bucata de pulpa de porc condimentata si aveti garantat un pranz delicios.

 

INGREDIENTE

  •  1 kg pulpa de porc 
  • 5-6 catei de usturoi 
  • sare, piper 
  • oregano, maghiran, roinita 
  • 2 cepe 
  • 2 morcovi
  • 1 ardei rosu 
  • ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de porc la cuptor:

Taiem verdeturile marunt, le amestecam cu putin ulei de masline, sare si piper.

Carnea spalata si crestata o tavalim prin mixul de condimente si o lasam asa la rece o jumatate de ora sau o ora.

Usturoiul taiat in doua il punem in crestaturile carnii si pe o parte si pe alta.

Asezam carnea in tava unsa cu ulei de masline.

De jur imprejur asezam ceapa taiata in doua, morcovii taiati in buc de 2 cm si ardeiul feliat.

Saram si piperam usor deasupra si dam la cuptorul preincalzit la 180 grade timp de aprox 50 min.

Dupa aprox 25 min intoarcem carnea de pe o parte pe alta.

Scoatem din cuptor si feliem.

Servim cu garnitura de cartofi sau orice alta garnitura dorim

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de porc la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (26)

mamaieelena 1

09.07.2012, 21:29

bun,bun

iry-gabriela 1

09.07.2012, 21:36

am bagat-o la fdavorit si acum astept racoarea de dimineata

T I M E A 1

09.07.2012, 22:07

elucubratiiculinare, mamaieelena, iri

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Stufat