Pulpa de porc la cuptor cu legume

de -Marius- in Porc, 16 Feb 2019 | 4241 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pulpa de porc
  • 250 g ciuperci
  • 200g rosii cherry
  • 3 cartofi
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de porc la cuptor cu legume:

Carnea se spala, apoi se da cu sare si piper.

Intr-un vas, se pun 2 linguri de ulei si o cana cu apa, apoi bucata de carne.

Se da la cuptor 2 ore.

Dupa 2 ore, se intoarce pe cealalta parte si se adauga rosiile, ciupercile si cartofii taiati.

Se pune sare peste legume si se mai baga in cuptor pentru o ora.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de porc la cuptor cu legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

Bunica 1

18.02.2019, 18:22

Ce pulpa rumenita!

Adi 1

18.02.2019, 19:38

Foarte buna!

Gherca Daniela 1

18.02.2019, 21:49

Bune, bune!

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Piept de porc si cartofi noi la cuptor