Pulpa de porc la cuptor in sos de rosii

de katty in Porc, 10 Ian 2021 | 8436 vizualizari

 

Am pregatit o bucata de pulpa, careia i-am adaugat un sos delicios de rosii cu usturoi din plin.

 

INGREDIENTE

  • 600 gr pulpa porc
  • 1 ceapa rosie mare
  • 2 linguri ulei
  • 1 conserva de rosii
  • 1 lingura pasta de ardei
  • sare
  • piper
  • foi de dafin
  • cimbru uscat
  • usturoi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de porc la cuptor in sos de rosii:

Spalam carnea si o taiem in bucati potrivite. Curatam ceapa, o spalam si o tocam fin.

Intr-o tava turnam uleiul, punem ceapa, apoi bucatile de carne. Dam tava la cuptorul preincalzit  pana ceapa se inmoaie si carnea incepe sa se rumeneasca usor, iar apa lasata de carne a scazut. Adaugam rosiile mixate, pasta de ardei, si condimentele, mai putin usturoiul.

Lasam la cuptor pana se leaga sosul.

Scoatem tava si adaugam usturoiul pisat.

Servim cu o garnitura la alegere.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de porc la cuptor in sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

ieri la 09:12

Biscuiți cu mere - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.09 la 17:05

Cheesecake cu Oreo la pahar - Rețeta delicioasă și rapidă

pe 26.09 la 05:59

Crackers cu mac - Rețeta gustoasă de casă

de RODIMUR 8

pe 25.09 la 13:19

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]