Pulpa de porc la gratar cu cartofi noi, evantai

de Ancutsa in Porc, 10 Mar 2019 | 2657 vizualizari

 

Pulpă de porc la grătar cu cartofi noi, evantai

 

INGREDIENTE

  • 4 felii de pulpă de porc;
  • 8 cartofi noi;
  • Ulei;
  • 100 g unt;
  • Condimente: sare și cimbru;
  • Câteva felii de șuncă țărănească,
  • Cașcaval ras după gust;
  • O varză mică,
  • O legătură ridichi roșii
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de porc la gratar cu cartofi noi, evantai:

 

Se ung feliile de porc cu puțin ulei, se presară mirodenii și se pregătește pe grătar.

Se spală bine cartofii, se fierb în coajă, dar nu se fierb prea mult, astfel încât să nu se fărâme, ci să rămână ușor tari. Se scot pe o tavă, se lasă un pic la răcit și se feliază, dar nu până la capăt. Folosind cartofi noi, nu i-am decojit.

Se așază cartofii într-o tavă unsă cu puțin ulei. Se îndeasă printre feliile fiecărui cartof bucățele de unt și fâșii subțiri de șuncă țărănească. Se acoperă cu cașcaval ras, mai mult sau mai puțin, după gustul fiecăruia. Se dă tava la cuptorul preîncălzit, la foc mediu, până se rumenesc bine.

Se curăță și se spală ridichile. Varza se dă pe răzătoare și se asezonează după plac.

Se servește alături de salată de varză albă, decorată cu felii de ridichi roșii.

 

Porții: 4

Timp de pregătire: 40 min

Timp de gătire: 35 min

Poftă Bună!

Dacă vă place rețeta mea, o puteți găsi și pe blogul meu: https://ancutsa-cuisine.blogspot.com/2019/03/pulpa-de-porc-la-gratar-cu-cartofi-noi.html

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de porc la gratar cu cartofi noi, evantai" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi taranesti cu gogosari in sos de rosii