Pulpa de porc la gratar cu cartofi noi, evantai

de Ancutsa in Porc, 10 Mar 2019 | 2579 vizualizari

 

Pulpă de porc la grătar cu cartofi noi, evantai

 

INGREDIENTE

  • 4 felii de pulpă de porc;
  • 8 cartofi noi;
  • Ulei;
  • 100 g unt;
  • Condimente: sare și cimbru;
  • Câteva felii de șuncă țărănească,
  • Cașcaval ras după gust;
  • O varză mică,
  • O legătură ridichi roșii
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de porc la gratar cu cartofi noi, evantai:

 

Se ung feliile de porc cu puțin ulei, se presară mirodenii și se pregătește pe grătar.

Se spală bine cartofii, se fierb în coajă, dar nu se fierb prea mult, astfel încât să nu se fărâme, ci să rămână ușor tari. Se scot pe o tavă, se lasă un pic la răcit și se feliază, dar nu până la capăt. Folosind cartofi noi, nu i-am decojit.

Se așază cartofii într-o tavă unsă cu puțin ulei. Se îndeasă printre feliile fiecărui cartof bucățele de unt și fâșii subțiri de șuncă țărănească. Se acoperă cu cașcaval ras, mai mult sau mai puțin, după gustul fiecăruia. Se dă tava la cuptorul preîncălzit, la foc mediu, până se rumenesc bine.

Se curăță și se spală ridichile. Varza se dă pe răzătoare și se asezonează după plac.

Se servește alături de salată de varză albă, decorată cu felii de ridichi roșii.

 

Porții: 4

Timp de pregătire: 40 min

Timp de gătire: 35 min

Poftă Bună!

Dacă vă place rețeta mea, o puteți găsi și pe blogul meu: https://ancutsa-cuisine.blogspot.com/2019/03/pulpa-de-porc-la-gratar-cu-cartofi-noi.html

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de porc la gratar cu cartofi noi, evantai" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pască cu aluat fără frământare și umplutură de brânză dulce - Rețeta delicioasă de casă

ieri la 10:54

Salată cu cartofi dulci și gorgonzola - Rețeta ușoară și savuroasă

ieri la 10:24

Negresa cu mere - Delicioasa si usor de facut

de oanapl 8

pe 06.04 la 20:46

Biscuiți cu migdale - Crocanți și delicioși

pe 04.04 la 11:47

Drob de pui - Rețeta simplă și savuroasă pentru masa de Paște

pe 04.04 la 11:30

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cotlet de porc cu sos picant