CROCK-POT- ul este de mare ajutor in bucatarie.Astazi am pus la preparat o bucata de pulpa de porc.Am stat fara grija 4 ore.Dupa ce a trecut timpul am avut o friptura care se topeste in gura.
Toate condimentele uscate le-am pus intr-un bol si le-am amestecat.
Pulpa de porc am spalat-o, uscat-o cu servetele de hartie.
Am presarat condimentele peste carne si am "mangaiat-o" bine pe ambele parti.
Carnea bine condimentata, am asezat-o in vasul CROCK-POT alaturi de foaia de dafin si vinul alb.
Programat aparatul pe functia HIGH si am lasat timp de 4 ore.
La expirarea timpului am avut o friptura frumos rumenita, o bunatate!
Se serveste alaturi de salata de varza sau o salata pe care o doriti.
Eu nu am vrut garnitura, dar puteti servi cu garnitura dorita.
1
Carnea se poate pune la marinat cu o seara inainte.