Pulpa de porc la slow cooker Crock - Pot

de Bunica in Slow Cooker, 14 Mai 2020 | 7171 vizualizari

 

CROCK-POT- ul este de mare ajutor in bucatarie.Astazi am pus la preparat o bucata de pulpa de porc.Am stat fara grija 4 ore.Dupa ce a trecut timpul am avut o friptura care se topeste in gura.

 

INGREDIENTE

  • 1,200 kg pulpa de porc
  • 1 lingurita cimbru
  • 1 lingurita sare
  • 1/2 lingurita piper macinat
  • 1 lingurita boia de ardei iute
  • 1 lingurita condimente pentru fiptura de porc
  • 1 foaie dafin
  • 100 ml. vin alb
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de porc la slow cooker Crock - Pot:

Toate condimentele uscate le-am pus intr-un bol si le-am amestecat.

Pulpa de porc am spalat-o, uscat-o cu servetele de hartie.

Am presarat condimentele peste carne si am "mangaiat-o" bine pe ambele parti.

Carnea bine condimentata, am asezat-o in vasul CROCK-POT alaturi de foaia de dafin si vinul alb.

Programat aparatul pe functia HIGH si am lasat timp de 4 ore.

La expirarea timpului am avut o friptura frumos rumenita, o bunatate!

 Se serveste alaturi de salata de varza sau o salata pe care o doriti.

Eu nu am vrut garnitura, dar puteti servi cu garnitura dorita.

TIPS-URI

1

Carnea se poate pune la marinat cu o seara inainte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de porc la slow cooker Crock - Pot" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ostropel de pui la slow cooker Crock-Pot