Pulpa de porc o spalam bine si o tamponam cu servete de bucatarie de surplusul de apa.
cabanosul il taiem rondele de 3-4 cm lungime.
4 catei de usturoi ii curatam si ii taiem pe jumatate.
gaurim pulpa din loc in loc,punem bucati de cabanos si jumatati de catei de usturoi.
ceapa verde o spalam si o tocam.
ceapa uscata o curatam,o spalam si o taiem pestisor.
intr-un bol punem vinul si uleiul.
apoi adaugam condimentele:sare,piper,boia de ardei,foi de dafin.
le amestecam bine.
dupa care punem ceapa verde si cea uscata,apoi restul de usturoi curatat si pisat.
amestecam totul cu o lingura si punem pulpa de porc in acel bait.
o dam la frigider cam 2 ore sa stea sa ia gust de toate condimentele.
luam o tava si punem pulpa in ea.
turnam si baitul,iar deasupra punem rosiile tocate in sos tomat,iar pe margini ciupercutele intregi.
acoperim tava cu staniol si o dam in cuptorul incins.
mai deschidem cuptorul si tot stropim cu zeama din tava peste pulpa.
dupa ce s-a facut mai bine de jumatate ,luam staniolul de tot.
continuam sa o stropim cu zeama din tava.
cand e gata o lasam putin sa se racoreasca apoi o servim.
eu pe langa pulpa de porc ,am mai adaugat si 3 pulpe de pui in tava.
Pofta bunaaaaaaa!!!!