Pulpe aromate in sos de rosii

de Dya Daniela Andrei in Pui, 14 Apr 2011 | 4150 vizualizari

 

Va prezint o reteta care imbina culoare si arome ce confera un gust deosebit!

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe (taiate in jumatate)
  • 3 linguri cu ulei de masline
  • rosii intregi din cutia Cirio Pelati
  • 3 morcovi taiati rondele
  • 10-15 ciuperci de marime potrivita
  • 2 portocale (una pentru suc)
  • ardei gras rosu sau/si verde
  • 10 bucati de ceapa
  • 1 capatana mare de usturoi
  • 1 cutie de bere bruna
  • 1 legatura de patrunjel proaspat
  • condimente: sare, chili, 2-3 foi de dafin, tarhon, oregano si rozmarin (din plin! :) )
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe aromate in sos de rosii:

Spalam bine pulpele de pui si le condimentam, din plin, cu sare, chili, foi de dafin, tarhon, oregano si rozmarin. 

Intr-o tava in care am adaugat o cana cu apa si uleiul asezam pulpele condimentate impreuna cu ciupercile intregi, morcovii taiati rondele, ceapa  si  usturoiul julien, ardeiul si o portocala taiata in felii subtiri. Dam tava la cuptor (atentie ca acesta sa fie incins!) pentru aproximativ doua ore.

Cand pulpele sunt bine patrunse adaugam berea neagra si sucul de la o portocala, iar inainte de a le scoate din cuptor, cu 10-15 minute, rosiile intregi.

Le servim calde cu patrunjel verde, presarat.

Sa aveti pofta!

TIPS-URI

1

Pentru o aroma intensa putem adauga sucul de portocala in momentul scoaterii din cuptor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe aromate in sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Castraveți murați pane - Aperitiv crocant și delicios

ieri la 08:37

Salată cu ton și avocado - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 29.07 la 08:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciocanele de pui picante cu garnitura de orez basmati si ciuperci brune