Pulpe cu ceapa si rosii

de _Alina_ in Pui, 23 Oct 2012 | 5038 vizualizari

 

Dragilor, azi am hotarat va servesc cu ceva mai rustic... Reteta am invatat-o de la mama-soacra. Dansa face un pui la ceaun extraordinar de gustos, eu l-am facut la tigaie, dar mere' si asa :D

 

INGREDIENTE

  • - 3 pulpite
  • - 2 cepe de marime medie
  • - 2 rosii
  • - 1 cana vin alb
  • - 1 lingurita otet balsamic
  • - 1 lingura ulei
  • - 1 lgt pasta de tomate
  • - sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe cu ceapa si rosii:

1. Spalam pulpele, le stergem cu un prosop de hartie si le punem in tigaia cu uleiul incins.

2. Prajim pulpele pana devin aurii (5-8min) pe fiecare parte.

3. Adaugam otetul balsamic si vinul, acoperim cu un capac si lasam asa pana scade lichidul aproape de tot (~20 min).

4. Punem ceapa taiata julien si rosiile cuburi si ami lasam pe foc cam 7 minute.

5. La final adaugam pasta tomata & sarea si mai lasam 2 min.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Puteti indeparta pielea si grasimea!

2

Iese si mai gustos cu pui de tara ;)

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe cu ceapa si rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

ANNA_46 1

23.10.2012, 19:21

Ce-mi place papica

ANNA_46 1

23.10.2012, 19:25

O luam la favorite

_Alina_ 1

24.10.2012, 08:31

Buni is bune si alea, decat nimc

Multumesc Bianca, Mamaie, Meri & Anna

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

ieri la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]