Pulpe de curcan umplute cu ficatei

de Sidy in Curcan, 23 Oct 2012 | 3920 vizualizari

 

Cu ce se mai pot umple pulpele de curcan sa fie mai gustoase ???Hai sa incercam cu ficatei si cu ciuperci.A iesit ceva deosebit de bun.Incercati daca nu ma credeti....

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de curcan dezosate
  • 1 cutie ciuperci
  • 200 g ficatei pui
  • patrunjel verde
  • vegeta fara sare
  • piper
  • boia
  • ulei
  • mustar
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de curcan umplute cu ficatei:

In pulpele de curcan dezosate se pun ficateii prajiti, ciupercile taiate, frunze de patrunjel verde , iar deasupra se presara vegeta, piper si boia. Se coase pe margine fiecare pulpa, se pune intr-o cratita in care am pus ulei amestecat cu mustar si o cana cu apa. Deasupra se presara piper, boia si vegeta , se pune capacul si se lasa sa fiarba pulpele.

Cind sunt fierte bine si apa s-a evaporat, adaugam o lingura rasa de untura( ulei ) si lasam sa se prajeasca putin .

Cand sunt gata pulpele fripte ,lăsam carnea să se odihnească 20-30 minute înainte de tăiere pentru a permite sucurilor să se distribuie uniform.

Pulpele se portioneaza si se servesc  cu diferite garnituri si salata.

Usor de facut dar foarte gustos.

Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de curcan umplute cu ficatei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

dobrezaira 1

23.10.2012, 10:59

mmmm, delicios!

marcela1979 1

23.10.2012, 11:49

cred ca sunt delicioase

Rocsi 1

23.10.2012, 12:01

O fata harnica ce face de toate

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de curcan parizian