Pulpe de iepure cu naut si ciuperci

de katty in Mancaruri cu carne, 2 Noi 2014 | 4362 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de iepure
  • 200 gr naut din conserva
  • 70 gr ciuperci din conserva
  • 1 conserva de rosii
  • 1 ceapa
  • sare de mare
  • piper mozaic proaspat macinat
  • maghiran uscat
  • 2 linguri untura de gasca
  • patrunjel verde pentru ornat
  • vin rosu,frunze de dafin , ienibahar , coriandru boabe si maghiran pentru marinada
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de iepure cu naut si ciuperci:

Punem cu cateva ore  inainte pulpele la marinat intr-un amestec de vin cu frunze de dafin,ienibahar , coriandru boabe si maghiran . Scoatem pulpele inainte de a le gati si le scurgem .Asezam pulpele intr-o tava , presaram deasupra piper macinat , maghiran , punem 1 lingura de untura de gasca si dam tava la cuptor  pana se rumenesc. .
Tocam ceapa fin si o punem la calit intr-o lingura untura de gasca  . Cand ceapa a devenit translucida adaugam nautul , ciupercile , lasam 2-3 minute amestecan usor , apoi adaugam conserva de rosii mixata , sare , piper , maghiran . Fierbem pana scade sosul .
Punem pe farfurie nautul , iar deasupra asezam o pulpa de iepure . Ornam cu patrunjel verde .

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de iepure cu naut si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de iepure