Pulpe de potarnichi prajite

de cristeena20 in Pui, 2 Iun 2013 | 5659 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 gr pulpe intregi de potarniche (dezosate)
  • vin alb
  • ulei de masline
  • 5 catei de usturoi
  • sare, piper
  • praf de usturoi
  • 2 linguri untura
Portii: 2
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de potarnichi prajite:

- Pulpele de potarniche se dezoseaza si se pun in marinata facuta din ulei de masline, sare, piper, usturoi pisat, si vin alb. Eu le-am tinut o noapte in frigider acoperite.

- Intr-o tigaie am incins untura (eu am avut de rata) si am pus la prajit pulpele. Am acoperit cu capac , deoarece stropesc si am intors pe ambele parti. La final le scoatem pe o farfurie si peste uleiul ramas in tigaie turnam marinata ramasa de la pulpe si mai adaugam vin alb. Gustam de sare, piper, eventual putin chilli si piper praf- dam la foc mare sa se reduca sosul si turnam peste pulpele fierbinti.

- Se servesc alaturi de cartofi prajiti si salata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de potarnichi prajite" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Sim0na 1

03.06.2013, 12:09

N-am mancat pana acum.. desi un vecin ma imbie cu niste prepelite

mihaelar63 1

03.06.2013, 16:50

Mama ce de potarnichi trebuie prinse
O delicatesa

sebirizescu 1

05.06.2013, 14:41

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - omleta spaniola simpla si gustoasa

de vasimur 4

pe 05.07 la 15:54

Pilaf cu spanac - Rețeta simplă și gustoasă de post

pe 05.07 la 10:25

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

pe 04.07 la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Legume umplute cu piept de pui