Pulpe de pui aromate

de xana in Pui, 29 Iul 2013 | 5468 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 pulpe de pui
  • 1 lingurita de coaja de lamaie rasa
  • 1/2 de lingurita ghimbir macinat
  • 1 lingurita boia de ardei
  • 2 linguri sos Worcester
  • 100 ml ulei
  • sare si piper
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui aromate:

Pulpele se dezoseaza, li se adauga toate celelalte ingrediente si se amesteca bine. Se pun pe gratar(lasand inainte sa se scurga excesul de ulei) in jur de 4 minute pe ambele parti.  

Le-am asezat alaturi o salata.

TIPS-URI

1

Daca pulpele sunt dezosate se coc mai repede(eu nu am avut rabdare:) si le-am lasat mai mult pe gratar)

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui aromate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu dovleac și cremă de brânză - Pufoase, fragede și aromate

pe 18.11 la 10:45

Aripioare de pui cu iaurt grecesc- Savuroase, fragede și aromate

pe 17.11 la 10:45

Prajitura cu dragoste ( Leontina 55 )

pe 15.11 la 13:17

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]