Pulpe de pui cu cartofi

de Lau in , 4 Iul 2018 | 2439 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pulpe de pui
  • sare
  • piper
  • boia de ardei dulce
  • condimente pentru pui
  • ierburi italiene
  • 50 ml ulei de masline
  • 200 ml vin rosu
  • 3 rosii
  • 1 kg cartofi
  • 100 ml ulei de masline
  • condimente pentru cartofi
  • sare
  • piper
  • 2-3 catei usturoi
  • 1 pahar apa
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu cartofi:

Pulpele de pui le curatam,spala, le taiem in 2.

Intr-un castron amestecam uleiul de masline cu condimentele.

Adaugam amestecul de condimente peste pulpe, adaugam vinul si amestecam bine, acoperim cu o folie si lasam 30 min.

Asezam pulpele de pui in tava unsa cu ulei, adaugam rosiile pasate sau taiate cubulete, 2 catei de usturoi taiati felii, 1/2 pahar apa, acoperim cu folie de aluminiu si dam tava la cuptorul incalzit cca 40-50 min pana ce se rumenesc frumos, cu 10 min inainte indepartam folia.

Cartofii ii curatam, ii spalam bine si ii taiem in 4-6.

Intr--un bol adaugam uleiul de masline, condimentele pentru cartofi, sare, piper si adaugam cartofii, amestecam bine dupa care ii asezam in tava unsa cu ulei, adaugam 1 catel de usturoi taiat felii, 1/2 pahar apa si dam la cuptorul incalzit cca. 20-30 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1305 puncte

oanapl

1209 puncte

mihaelar63

228 puncte

Valclaudia

200 puncte

vasimur

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de pulpe de pui dezosate cu ciuperci