Pulpe de pui cu cartofi la cuptor

de Gicuta in Pui, 15 Iul 2015 | 42916 vizualizari

 

Simplu, gustos si satios!

 

INGREDIENTE

  • 3 pulpe de pui
  • 1 kg de cartofi
  • boia iute sau dulce
  • busuioc
  • oregano
  • sare
  • piper
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu cartofi la cuptor:

Spalam pulpele si le taiem pe jumatate (se pot lasa si intregi). Cartofii curatati si spalati ii taiem in bucati potrivite. Condimentam pulpele si cartofii cu boia, busuioc, oregano, sare si piper dupa gust. Intr-o tava asezam cartofii si peste ei pulpele de pui.

Turnam apa (supa) cat sa acopere cartofii si dam tava in cuptorul incins in prealabil, pentru circa o ora. Se mai adauga apa(supa) daca este nevoie. Se servesc calde, alaturi de o salata, muraturi sau sos tzatziki (in cazul meu).

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu cartofi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu cartofi si 30 dinti usturoi