Pulpe de pui cu cartofi si sos de mustar

de Miha in Pui, 5 Iul 2011 | 14255 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe de pui
  • 4 cartofi medii
  • sare si piper
  • chilli iute
  • Pentru sosul de mustar:
  • 4 linguri ulei de masline
  • 2 linguri mustar dijonez
  • 1/2 capatana usturoi
  • 1 lingurita cimbru uscat
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu cartofi si sos de mustar:

Usturoiul se piseaza cu putina sare, apoi se adauga uleiul. Se amesteca usor ca la maioneza. Se incorporeaza apoi mustarul si cimbrul.

Cartofii curatati se taie felii potrivit de groase pe care le asezam intr-un vas termorezistent uns cu putin ulei. Asezam deasupra pulpele de pui, apoi turnam deasupra sosul de mustar, cat mai uniform posibil.

Acoperim vasul cu folie de aluminiu (sau capac) si dam la cuptor la foc mediu pentru cca 40 de minute. Aproape de sfarsit, cu 10-15 minute inainte, descoperim vasul si lasam carnea sa se rumeneasca frumos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu cartofi si sos de mustar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Dorada cu roșii, ardei și brocoli

pe 28.03 la 19:49

Șnițele de pui - Rețeta clasică gustoasă

pe 28.03 la 15:53

Ficăței cu ceapă la tigaie - Buni de te lingi pe degete

pe 28.03 la 13:17

Plăcintă cu cartofi și pui - Irezistibil de gustoasă și sățioasă

pe 28.03 la 10:56

Omletă la cuptor cu bacon și ciuperci - Mic dejun gustos și sățios

pe 28.03 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1305 puncte

oanapl

1209 puncte

mihaelar63

228 puncte

Valclaudia

200 puncte

vasimur

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe marinate cu cartofi la cuptor si legume la gratar cu mujdei