Pulpe de pui cu cascaval si menta

de mirela0911 in Pui, 13 Mar 2011 | 3734 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pulpe de pui
  • sare, piper, boia
  • 3 lg ulei
  • 1/2 pahar apa
  • felii de cascaval
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu cascaval si menta:

Se spala pulpele, se condimenteaza cu sare si piper si se pun intr-o tava. Se presara uleiul deasupra pulpelor, se pune boiaua si se da la cuptor tava acoperita cu folie de aluminiu pt aproximativ jumatate de ora (pana se patrunde bine carnea). 

Se ia folia si se da din nou la cuptor pt. a se rumeni frumos carnea. Inainte cu 10 minute de a se servi, se pune pe fiecare pulpa cate o felie de cascaval si se da din nou la cuptor pana se topeste bine cascavalul si se prelinge peste pulpe. 

Se aseaza pe farfurie alaturi de cartofi si se presara menta uscata bine maruntita.

Pofta buna! Este delicioasa!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu cascaval si menta" nu uita sa-i faci un review.
DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui in crusta de mustar