Pulpe de pui cu ciuperci si gogosari

de angyb in Pui, 3 Mai 2013 | 4116 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe de pui
  • 1 ceapa
  • 1 gogosar rosu
  • 300 g ciuperci
  • 100 ml vin alb
  • 300 ml pasta de rosii
  • 1 pahar de apa
  • busuioc
  • sare,piper
  • ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu ciuperci si gogosari:

Caliti pulpele de pui in un pic de ulei de masline ,dupa care adaugati ceapa si gogosarul taiate julien pana cand se inmoaie .Adaugati ciupercile si vinul alb si lasati sa fiarba pana cand acesta se evapora. Adaugati pasta de rosii dizolvata cu apa .

Condimentati cu sare.piper si busuioc si lasati sa fiarba aproximativ 45 de minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu ciuperci si gogosari" nu uita sa-i faci un review.
RETETA RECOMANDATA
Pui la punga cu piure sau pranzul de duminica II