Ceapa se curata si se taie rondele.
Cartofii se curata si se taie in doua.
Dovlecelul se curata si se taie cuburi.
Ardeiul se curata si se toaca.
Pulpele se curata, se spala, se ung cu ulei si se presara cu sare si piper.
Intr-o tava se pune uleiul, ceapa si cartofii, se pune vegeta si piper si putina apa si se introduce in cuptor pentru 15-20 minute.
Se scoate tava si se pune dovlecelul, ardeiul si deasupra pulpele.
Se completeaza cu apa daca este cazul si se introduce in cuptor 30-40 minute.
Pulpele se intorc la jumatatea timpului pe partea cealalta.
Dupa ce sunt firte legumele se csoate tava si se scot pulpele pe o farfurie.
Se adauga in tava rosiile, usturoiul tocat si mararul tocat si se amesteca.
Se pun pulpele la loc deasupra si se mai tine la cuptor 20-30 minute pana scade sosul si se rumenesc pulpele.
Se serveste calda cu salata.
Pofta Buna!