Pulpe de pui cu masline si lamaie

de katty in Pui, 30 Aug 2017 | 2587 vizualizari

 

Aceasta reteta mi-a facut cu ochiul de cand am vazut-o.https://www.bucataras.ro/retete/pui-cu-masline-si-lamaie-83691.html. Cu scuzele de rigoare ca inca nu stiu daca pe autoarea ei o cheama Mimi sau Rahela, cu modificarile facute de mine, pe ici ,pe colo, prin punctele esentiale ;),adica pulpele inferioare le-am schimbat cu unele superioare(ca de alea aveam prin congelator),condimentele le-am adus catre zona mediteraneana, am scos ceapa din decor si le-am pregatit la Multicooker pentru simplu motiv ca nu am avut curaj sa pornesc cuptorul pe canicula.

 

INGREDIENTE

  • 6 pulpe superioare de pui
  • o mana de masline
  • 1 lamaie taiata felii
  • sare
  • piper negru macinat
  • oregano
  • 1 lingura ulei
  • 150 ml sos de rosii
  • 1 ingurita zahar
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu masline si lamaie:

Presaram pulpele spalate, curatate si scurse cu sare, piper si oregano uscat. Le lasam 15 minute la rece, apoi le punem la Multicooker impreuna cu lingura de ulei pe modul Fry. Le lasam pana se rumenesc pe ambele parti, apoi adaugam sosul de rosii, lamaia, maslinele si zaharul.

Adaugam putin piper, oregano si schimbam pe modul Bake, 180 de grade, pana sosul se leaga.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu masline si lamaie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si kefir - Simpla si gustoasa

de oanapl 8

ieri la 18:32

Somon cu orez cremos, cu parmezan - Reteta usoara si gustoasa

de oanapl 8

ieri la 17:47

Dorada cu roșii, ardei și brocoli - Rețeta simplă și gustoasă

pe 28.03 la 19:49

Șnițele de pui - Rețeta clasică gustoasă

pe 28.03 la 15:53

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1305 puncte

oanapl

1209 puncte

mihaelar63

228 puncte

Valclaudia

200 puncte

vasimur

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pollo alla parmigiana - pui cu parmezan