- 4 ciocanele + 4 pulpe
- 400 gr mazare la conserva ( bob mic )
- 5 rosii mari
- 3 ardei verzi
- 1 lingura pasta de rosii iute
- o cana de apa
- Condimente ptr carne : vegeta , piper , boia iute .
- Condimente ptr sos : vegeta , sare , piper .
 
						 
						
					 
					
						
							Portii: -
																												Timp de preparare: sub 60 minute
                         
                        
						
        
        
    
						
						MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu sos de rosii:
						
    - Carnea de pui : Clatim pulpele , le crestam si condimentam ;
- Pregatim Gratarul ptr aragaz   , ungem cu ulei si dam la incins ; Punem pulpele si lasam pe ambele parti cca 10 minute pana se rumenesc frumos ;
- Sosul : Intr-o cratita adaugam o cana de apa , punem la foc mic mana apa clocoteste ; Clatim ardeii si rosiile , taiem rondele si punem in cratita la foc mediu cca 20 de minute , dupa care adaugam mazarea scursa de zeama , pasta de rosii , vegeta , sare , piper dupa gust ; Punem pulpele in cratita cu sos , acoperim cu capac si lasam cca 30 de minute la foc mic ;
 Pofta buna !
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.