Pulpe de pui fragede cu usturoi si piure de cartofi

de kamy in Pui, 15 Oct 2010 | 5304 vizualizari

 

asta a mancat Sabina azi....s-a strambat cand a vazut pastele mele...dar ea a ..".ingurgitat" azi o gramada de E-uri.....

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe de pui
  • 1 punga Maggi-pui fraged cu usturoi
  • 2 cartofi
  • unt
  • lapte nucsoara
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui fragede cu usturoi si piure de cartofi:

Am spalat bine pulpele,le-am taiat in doua,le-am sters bine cu un servet absorbant,le-am bagat in punga Maggi,am pus concentratul peste ele,am legat punga ,le-am"haltacarit"bine,am asezat punga cu pulpele intr-o tava,am gaurit punga din loc in loc cu o scobitoare,am introdus tava in cuptorul incins unde am lasat-o 1 ora la foc mic.

Cartofii i-am curatat,i-am taiat cubulete si i-am pus la fiert.Cand au fost fierti,am scurs apa,i-am frecat bine cu mixerul,am adaugat o lingurita de unt,lapte cate putin,pana a ajuns piureul la consistenta dorita si la sfarsit sarea si un praf de nucsoara.

Am facut o salata cu rosii,gogosar si ceapa.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui fragede cu usturoi si piure de cartofi" nu uita sa-i faci un review.
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui la tigaie cu cartofi natur