Pulpe de pui în bacon

de diaconta in Pui, 14 Iun 2012 | 8020 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 pulpe inferioare de pui
  • 5 felii bacon
  • Sare
  • Piper macinat si boabe
  • Boia de ardei
  • O lingurita pudra de usturoi
  • ½ lingurita praf de rozmarin
  • Ulei
  • Supa de legume
  • 200 ml bere
  • O lingura miere de albine
  • 2 crengute de rozmarin
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui în bacon:

Pulpele se spala,se sterg cu un prosop absorbant,se ung cu ulei si se condimenteaza cu sare,piper ,boia si pudra de usturoi.Punem si crengutele de rozmarin,acoperim cu folie si lasam la frigider cateva ore.

Invelim pulpele in feliile de bacon,le asezam intr-un vas in care am pus  putin ulei.Punem supa de legume si berea ,acoperim vasul cu folie de aluminiu sau cu un capac si-l punem in cuptorul preincalzit.

Dupa jumatate de ora,scoatem folia si le lasam sa se rumeneasca.Le mai intoarcem ca sa nu se arda baconul.Lasam pana scade tot lichidul.

Spre final ungem pulpele cu uleiul din tava cu ajutorul unei pensule,presaram boia de ardei si mierea de albine.Mai lasam la cuptor pana cand formeaza o crusta frumoasa deasupra.

Le-am servit cu cartofi noi la cuptor si salata de cruditati.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui în bacon" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (44)

diaconta 1

16.06.2012, 20:22

Dorin

mirela0911 1

23.06.2012, 22:40

Chiar demult nu le mai vazusem!

diaconta 1

23.06.2012, 23:23

Mirela v-am lasat sa le duceti dorul

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

ieri la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]