Pulpe de pui in foietaj

de Gusti in Pui, 4 Mar 2012 | 11522 vizualizari

 

Am preparat reteta de Pulpe de pui in foietaj, numai buna de impresionat musafirii

 

INGREDIENTE

  • 6 pulpe partea inferioara
  • 1 pachet aluat pentru placinta Linco
  • o punga de hribi congelati
  • o ceapa mica - medie
  • 1 ou
  • 6-8 catei de usturoi
  • ulei de masline
  • 1 paharel de vin alb demidulce
  • 1 legatura marar
  • sare si piper
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui in foietaj:

Intii punem pulpitele la cuptor pina se rumenesc, intr-o tava in care am adaugat putin ulei, paharelul de vin, sare si piper, usturoi.

Am pregatit apoi umplutura. Ceapa se taie marunt si se pune la calit. Se adauga hribii, usturoiul si mararul. Asezonam cu sare si piper.

Am intinsa foaia de Linco si am taiat pe jumatatea ei patrate de circa 15 centimetri.

Intr-un astfel de patrat am pus un pat de ciupercute si am urcat foietajul peste pulpita. Am legat cu staniol partea de sus a foietajului pe pulpa (vezi pozele)

Am asezat pulpele in foietaj intr-o tava si le-am uns cu ou batut.

Le-am dat la cuptor (220 grade) circa 35 de minute.

Noi le-am adaugat o garnitura de piure cu salata verde. Se pot servi insa si cu orez sau varza calita! 

TIPS-URI

1

 Am descoperit reteta asta la restaurantul Hanul Berarilor (din Pache Protopopescu), dar pungutele erau umplute cu spanac. Noi am preferat sa inlocuim cu ciupercute. Cred ca ar mai merge umplute cu sfecla coapta, ori cu legume colorate, mazare, etc

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui in foietaj" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes pufoase cu banane și afine – Rețetă simplă și rapidă

pe 23.05 la 14:57

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

pe 23.05 la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 23.05 la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pat de pulpe cu asternut de cartofi la cuptor