Pulpe de pui la capac

de madi_marin in Pui, 25 Ian 2010 | 8789 vizualizari

 

Foarte usor de facut si foarte gustos.

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui
  • usturoi
  • condimente pentru pui
  • ierburi de Provence
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui la capac:

Pulpele se taie in doua si se condimenteaza, iar pe sub piele se baga feliute de usturoi.

Se ia o olicica, se pune apa in ea cam trei sferturi, apoi se aseaza capacul ei cu urechea in jos. Se pune in capac putin ulei si se aseaza pulpele.

Se da oala la cuptor la foc iute si se mai intoarce carnita din cand in cand pana e gata.

Noi am sevit cu garnitura de pilaf si muraturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui la capac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si kefir

de oanapl 8

ieri la 18:32

Somon cu orez cremos, cu parmenzan

de oanapl 8

ieri la 17:47

Dorada cu roșii, ardei și brocoli

pe 28.03 la 19:49

Șnițele de pui - Rețeta clasică gustoasă

pe 28.03 la 15:53

Ficăței cu ceapă la tigaie - Buni de te lingi pe degete

pe 28.03 la 13:17

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1305 puncte

oanapl

1209 puncte

mihaelar63

228 puncte

Valclaudia

200 puncte

vasimur

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui Kentucky (KFC)