Pulpe de pui marinate in iaurt la ceaun

de marcela1979 in Pui, 31 Mai 2016 | 3036 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 pulpe de pui
  • 300 ml iaurt
  • 2 lingurite condiment 7 spices
  • sare
  • piper
  • 30 ml ulei
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui marinate in iaurt la ceaun:

Se spala si se curata pulpele de pui.Intr-un castron se amesteca iaurtul cu condimentul 7 spices,sare si piper si 10 ml ulei .Se pun pulpele in amestecul de iaurt si se dau la frigider 3-4 ore la marinat.Dupa ce a trecut timpul se scoate castronul din frigider.Se pune restul de ulei in ceaun ,se pune la foc si cand s-a incins uleiul se pun pulpele cu tot cu sos .Se amesteca si se pune capac pe ceaun si se lasa sa se faca pulpele la foc mic spre mediu pana sunt patrunse .Cand pulpele sunt facute se ia capacul de pe ceaun si se lasa sa mai scada sosul. Se servesc cu cartofi rantaliti si salata de sezon.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui marinate in iaurt la ceaun" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

Catalina L 1

31.05.2016, 15:26

buna idea....imi plac

Zamfira 1

31.05.2016, 18:38

Bunica 1

31.05.2016, 19:35

Cred că au ieșit o bunătate!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

ieri la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

ieri la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]