Pulpe de pui pe pat de sare

de bursulica in Pui, 18 Mar 2012 | 21086 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe intregi de pui
  • sare dura
  • cartofi
  • piper
  • curry
  • oregano
  • busuioc
  • boia sau chili
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui pe pat de sare:

Se pregateste tava: hartie cerata si un strat de aproximativ 1 cm sare dura.

Pulpele de pui se condimenteaza (piper, curry, oregano, busuioc, boia sau chili. Se aseaza pe patul de sare alaturi de cartofi in coaja, taiati in 2-4. Deasupra cartofilor se poate presara oregano.

Punem tava in cuptor, dupa primele 30 minute intoarcem pulpele si cartofii. Dupa coacere se va curata excesul de sare de pe carne si cartofi.

TIPS-URI

1

Atentie: nu e nevoie sa punem sare peste alimente deoarece se vor sara de pe patul de sare.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui pe pat de sare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]