Pulpe de pui pe sare

de gaby_duceag in Pui, 25 Ian 2013 | 12278 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pulpe de pui sau copănele (8 bucati copanele sau 4 pulpe)
  • sos de soia - o lingura
  • muştar - o lingura
  • ulei
  • usturoi
  • foi de dafin
  • sare
  • piper
  • sare grunjoasa
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui pe sare:

Asezi intr-o tava sare mare, grunjoasa. Deasupra pui folie de aluminiu sau hartie pentru copt

Intr-un castron asezi pulpele peste care torni putin ulei,prasari sare si piper si o lingura de mustar. Le ungi bine si le asezi peste folia din tava.
Tai cativa catei de usturoi feliute,arunci iute peste ele cateva foi de dafin si bagi la cuptor la focul incins pentru aproximativ o ora(depinde de cuptor.)

Devin extrem de fragede si gustoase! Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui pe sare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu dovlecei in sos de smantana