Pulpe de pui umplute cu ciuperci

de vero_closca in Pui, 15 Apr 2010 | 12022 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe de pui dezosate
  • 300g ciuperci
  • 2 felii de paine inmuiate si stoarse bine
  • 1 ou
  • cozile de la o legatura de ceapa verde
  • 1/2 legatura de patrunjel
  • sare
  • piper
  • 5o ml ulei de masline
  • 1 pahar de vin alb demisec
  • cativa catei de usturoi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui umplute cu ciuperci:

Speli si usuci pulpele apoi le presari cu sare si piper. Ciupercile le cureti, le tai marunt si le calesti putin in jumatate din cantitatea de ulei. Le lasi sa se racoreasca putin apoi le amesteci cu painea,oul,ceapa si patrunjelul tocate fin,sare si piper.

Cu acest amestec umplii pulpele,le prinzi cu mai multe scobitori ca sa nu iasa umplutura si le pui sa se rumeneasca usor in restul de ulei.

Cand se rumenesc pe ambele parti,stingi cu vinul,adaugi cateii de usturoi si lasi pe foc pana se patrund bine. Incerci cu o scobitoare sa vezi daca sunt gata. Servesti pulpele cu piure de cartofi sau cartofi natur.

Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui umplute cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

vero_closca 1

15.04.2010, 12:40

eu cumpar pui intreg,pulpele le dezosez si le umplu si mai fac si o supa sau ciorbita din restul

madi_marin 1

15.04.2010, 13:24

trec si eu reteta la favorite .....cred ca fac chiar azi....

nadina73 1

15.04.2010, 13:32

super bine ,arata foarte bine

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic - Deliciu fin si aromat

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Frigarui asortate