Pulpe de pui umplute cu hribi de padure si gogosari

de mihaelar63 in Pui, 11 Ian 2011 | 6649 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pulpe superioare dezosate [ fara piele ]
  • 2 gogosari
  • 1 lingura usturoi tocat
  • 1 legatura mica   patrunjel verde 
  • 300 gr hribi de padure 
  • 50 gr unt
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 lingura flori de busuioc rosu
  • 100 ml vin alb
  • sare
  • piper
  • boia
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui umplute cu hribi de padure si gogosari:

Gogosarul taiat se inabusa in unt impreuna cu usturoi,sare si patrunjelul tocat .

Pulpele se sareaza,  se bat usor  si se umple cu umplutura de mai sus .

Se pun intr-o cratita [teflonata] , se fixeaza cu scobitori .

Pulpele se stropesc cu ulei,i vin alb + busuioc si se inabusa  la foc mic .

Sunt gata repede cam in 20 minute cand vinul a scazut si sunt usor rumenite .

Serviti cu pireu de cartofi si salata de castraveti cu ceapa rosie .

TIPS-URI

1

Sarati cate putin la fiecare etapa  a prepararii , asa am vazut ca fac bucatarii celebrii . Si pe cuvant de nu iese papica mai gustoasa !

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui umplute cu hribi de padure si gogosari" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 40 %
999.99 lei
599.99 lei

COMENTARII (34)

mihaelar63 1

12.01.2011, 01:37

Kami , Laly , Luk, Miuta sunteti invitatele mele

gaby_duceag 1

12.01.2011, 07:48

vad ca like dadusem da' vorbe n-am avut)

elena1988 1

08.02.2011, 13:36

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos cheddar, ideal pentru nachos și alte gustări

ieri la 10:56

Coji de nuci dulci, perfecte pentru fursecuri umplute

pe 20.02 la 14:38

Pâine cu usturoi și brânzeturi la cuptor - Bună de te lingi pe degete

pe 19.02 la 12:27

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Snitel de pui cu usturoi in crusta crocanta