Pulpe de rata cu piure de capsuni si branza de vaci

de Bucataras Diana in Rata, 12 Mai 2018 | 2285 vizualizari

 

O combinatie inedita si poate considerata de unii ciudata :D dar buna. :P

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de rata
  • zeama de la o lamaie
  • 250 g capsuni
  • 200 g branza de vaci
  • 1-2 legaturi leurda
  • 100 g seminte de dovleac
  • sare
  • piper
  • oregano proaspat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de rata cu piure de capsuni si branza de vaci:

 

Spalam pulpele, le asezam intr-o tava, le saram, piperam si stropim cu zeama de la o lamaie si le lasam la marinat pentru circa jumatate de ora.

Spalam capsunile si le indepartam coditele, apoi le blendam, adaugam branza de vaci si omogenizam. Adaugam semintele de dovleac, leurda tocata, amestecam si potrivim gustul de sare si piper. Asezonam cu oregano proaspat dupa gust si dam piureul la frigider pana sunt gata pulpele.

Dupa ce au stat pulpele la marinat, acoperim tava cu folie de aluminiu le dam la cuptorul preincins la 200 grade C, pentru circa 30 de minute, apoi scoatem folia si le dam iar la cuptor pana se rumenesc, intorcandu-le pe ambele parti si stropindu-le cu zeama din tava.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de rata cu piure de capsuni si branza de vaci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

Constelatialeu 1

12.05.2018, 17:23

Ai atentat la bulanul de rata? Dar cu capsunile ce ai avut....

Bucataras Diana 1

12.05.2018, 21:06

Cleme, capsunile se plictiseau singurele...😉

mirela0911 1

13.05.2018, 10:26

Ce combinatie!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de cartofi cu somon afumat - Simplă și gustoasă

ieri la 09:30

Batoane simple cu mac - Gustul reinventat al copilăriei

pe 29.01 la 10:52

Salată de paste cu ton - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 28.01 la 08:55

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rata umpluta cu mere si portocala pe pat de legume