Pulpe dezosate cu cascaval Delaco si carnati de casa afumati

de reisnaor_2006 in Mancaruri cu carne, 17 Dec 2014 | 5392 vizualizari

 

Noua ne place foarte mult si este foarte usor de facut.

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe dezosate
  • 4 bucati de carnati de casa afumati
  • 4 felii de cascaval Delaco
  • sare
  • piper
  • Garnitura:
  • 4 cartofi potriviti ca marime
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe dezosate cu cascaval Delaco si carnati de casa afumati:

Pulpele dezosate le saram si piperam pe ambele parti.Carnatul il prajim putin in tigaie in care am pus 3 lg de ulei curat.Pe fiecare bucata de pulpa punem o felie de cascaval,o bucata de carnati,o rulam si o prindem cu un betisor de frigarui.

In tava cuptorului tapetata cu hartie de copt asezam rulourile peste care le-am stropit cu uleiul in care am prajit carnatii  si cartofii care i-am curatat si taiat.Saram cartofii si d-am tava la cuptor la 200 de grade pana se rumenesc rulourile.Pofta buna.  

TIPS-URI

1

putem umple rulourile cu ce dorim

2

cartofii ii putem taia in bucati mai mari

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe dezosate cu cascaval Delaco si carnati de casa afumati" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini cheesecake rapid - Desertul delicios cu brânză și fructe

ieri la 09:01

Piersicuțe dulci – fursecuri aromate

pe 18.02 la 12:48

Crispy de pui la cuptor – Rețetă sănătoasă, crocantă și delicioasă

pe 18.02 la 09:29

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi cu carnat de casa si cascaval la cuptor