Pulpe gratinate cu ciuperci si cascaval

de madi_marin in Pui, 6 Sep 2010 | 5693 vizualizari

 

E un preparat foarte gustos, usor de facut si potrivit pentru cina.

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe mici de pui
  • 100 g cascaval
  • 1 ardei capia copt
  • 1/2 rosie
  • 4 ciuperci mai mari
  • condimente pentru carnea de pui
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe gratinate cu ciuperci si cascaval:

Pulpele de pui se dezoseaza, apoi se spala si se sterg cu un servet. Se condimenteaza si se pun la fript in tigaia grill. Se rumenesc frumos.

Ciupercile se curata si se taie feliute.

Ardeiul se taie fasii.

Rosia se taie in cubulete.

In craticioare individuale se fac portiile : se pune o bucata de carne, se rade cascaval, se pun ciuperci si fasii de ardei copt, apoi iar o bucata de carne si ciuperci , ardei copt si cascaval. De jur imprejur se pun felii de ciuperci si cubulete de rosie. Se mai pune un strat de cascaval ras si se dau la cuptor pana se topeste cascavalul.

Preparatul se serveste cald.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe gratinate cu ciuperci si cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

madi_marin 1

07.09.2010, 17:12

Gaby...de-acum se stie....cum facem ceva cu ciuperci....ne gandim la Nadina...

madi_marin 1

07.09.2010, 17:13

Mena....ramane pe data viitoare....

mena29 1

07.09.2010, 17:16

ok

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semiluna - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba

pe 14.02 la 11:13

Cartofi cu conopidă, gratinați la cuptor - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 14.02 la 10:25

Sendviș cu omletă - Mic dejun gustos și sățios

pe 13.02 la 09:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpite de pui cu galuste bavareze si sos vanatoresc