Pulpe in sos Bechamel

de ela in Pui, 12 Oct 2010 | 11266 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1kg pulpe intregi,
  • 100gr unt,
  • 50gr faina,
  • 250ml lapte,
  • 500gr smantana pt gatit,
  • 1legatura patrunjel tocat,
  • sare,piper,vegeta
  • 1cub vegeta de pui,
  • 1fir ceapa verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe in sos Bechamel:

Pulpele se taie in doua,se sareaza si se pipereaza.50gr unt se pune intr-o tigaie mai mare,se lasa sa se topeasca apoi se pun pulpele care se lasa la prajit,intorcand din cand in cand,pana terminam sosul.

50 gr unt se pune la topit,apoi se adauga faina,amestecand repede sa nu se faca cocoloase,apoi punem smantana si laptele si amestecam bine.Lasam la foc mic 15minute,amestecand sa nu se prinda sosul.

Prajeala de la pulpe se arunca,apoi turnam sosul peste pulpe,punem si firul de ceapa taiat rondele si punem din nou pe foc inca 20-25minute,acoperim cu un capac si amestecam din cand in cand.Saram si piperam,daca mai este nevoi,punem vegeta si cubul de vegeta.

Oprim focul si presaram deasupra patrunjelul tocat.Servim cald cu piure de cartofi si salata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe in sos Bechamel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (139)

mariac 1

17.10.2010, 01:50

am furat o bucata

ela 1

17.10.2010, 16:18

buni Maria nu-i nici o problema....vin si eu sa fur ceva de la Nadina

ela 1

22.10.2010, 12:16

mi-au scos aia de la beko reteta din concurs pana la urma

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui Szechuan