Pulpe inferioare de pui imbracate in foietaj

de Bucataras Medi in Pui, 9 Mai 2010 | 13830 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • .1 pachet aluat foietaj
  • .8 buc. pulpe inferioare(sau cate doriti)
  • .8 felii branza topita feliata
  • .1 ou
  • .seminte (mac, susan,dovleac......ce preferam)
  • .faina
  • .sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe inferioare de pui imbracate in foietaj:

Se indeparteaza pielita de pe pulpe si apoi se pun intr-un vas,la fiert cu apa si putina sare.

Dupa ce sunt bine fierte se scot ,se lasa putin sa se racoreasca si apoi se condimenteaza dupa gust cu sare si piper.

Pe o plansa pe care am presarat putina faina se intinde aluatul si se presara si el cu faina.

Se taie bucati patrate.

Pe fiecare patrat se pune cate o felie de branza topita(patratul de aluat trebuie sa fie mai mare decat felia de branza topita) si apoi pulpa.

Se "imbraca" bine pulpa in aluat astfel incat sa nu se desfaca ,ungem cu ou batut si presaram cu seminte.

Se da la cuptor, la foc potrivit pana se rumenesc.

Se servesc alaturi de o garnitura .

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe inferioare de pui imbracate in foietaj" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

pe 20.06 la 11:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu cartofi si rosii la cuptor