Pulpe la cuptor cu ciuperci,cartofi si cascaval

de reisnaor_2006 in Pui, 8 Feb 2015 | 4675 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe mari de pui
  • 6-8 cartofi fierti
  • 100 gr cascaval
  • 400 gr ciuperci conserva
  • 3 felii bacon afumat
  • 1 ardei gras rosu
  • sare
  • piper
  • 2-3 lg ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe la cuptor cu ciuperci,cartofi si cascaval:

Cartofii i-am fiert in apa cu sare separat.Pulpele le-am fiert impreuna cu un morcov,telina,ceapa si patrunjel(din zeama am facut o supa).Cand pulpele au fiert le-am scos la scurs,le-am sarat,piperat le-am pus intr-o tava si am stropit pulpele cu ulei de masline,

In tava am adaugat cartofii curatati si taiati in patru,ciupercile,cascavalul ras ,ardeiul si feliile de bacon afumat.Tava am bagat-o la cuptor la 200 de grade ptr. 20 de minute.pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe la cuptor cu ciuperci,cartofi si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui cu mix de legume chinezesc