Pulpe la cuptor cu verdeata

de oana_pisicutza16 in Pui, 6 Oct 2011 | 9992 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 pulpe de pui
  • 4-5 cartofi(nu foarte mari)
  • punga magica pentru pulpe la cuptor cu verdeata
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe la cuptor cu verdeata:

Se spala bine cartofii si se taie cubulete(nu foarte mici) si se pun in punga. Se spala bine si pulpele si se pun in punga. Se adauga condimentul si se inchide punga. Se agita punga putin pentru a se acoperi atat pulpele cat si cartofii cu condiment. Punga se pune intr-o tava si se baga la cuptor pentru 60 de minute la foc potrivit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe la cuptor cu verdeata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui fragede cu usturoi si piure de cartofi