Pulpe pe pat de sare aromata

de lilik in Pui, 20 Ian 2011 | 4468 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 pulpe de pui
  • 700 gr sare mare
  • oregano
  • rozmarin
  • piper
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe pe pat de sare aromata:

Spalam pulpele si le uscam.

Tocam rozmarinul si il amestecam cu sarea si oregano.

Amestecul de sare il punem intr-o tava(trebuie sa acopere fundul tavii intr-un strat mai gros) si deasupra asezam pulpele uscate si presarate cu piper.

Dam la cuptorul incins la 200° pana sunt gata cca 1 ora dar controlati.

Nu trebuie intoarse.

Le servim cu ce garnitura dorim.

TIPS-URI

1

nu am pus cantitati la arome pt ca fiecare pune dupa gust si dupa plac.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe pe pat de sare aromata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos cheddar, ideal pentru nachos și alte gustări

ieri la 10:56

Coji de nuci dulci, perfecte pentru fursecuri umplute

pe 20.02 la 14:38

Pâine cu usturoi și brânzeturi la cuptor - Bună de te lingi pe degete

pe 19.02 la 12:27

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu orez la tava