Pulpe picante pe pat de sare

de Dana Cristea - pusikmea in Pui, 23 Apr 2010 | 4613 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe mari
  • sare mare
  • piper
  • boia iute
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe picante pe pat de sare:

Asezam sarea in strat gros, intr-o tava, iar deasupra punem pulpele curatate , spalate, uscate si condimentate cu piper si boiaua iute.

Sare nu se pune deoarece, isi iau ele cat trebuie.

Dam la cuptor pana se rumenesc frumos pe ambele parti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe picante pe pat de sare" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (13)

Dana Cristea - pusikmea 1

23.04.2010, 20:54

cum sa nu le merit mai nadina, macar asa sa ne fie rasplatita muncasi eu dau la toata lumea

nadina73 1

23.04.2010, 21:30

ti-as fi dat 10 furculite dar nu ma lasa

Dana Cristea - pusikmea 1

24.04.2010, 08:39

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu dovleac și cremă de brânză - Pufoase, fragede și aromate

ieri la 10:45

Aripioare de pui cu iaurt grecesc- Savuroase, fragede și aromate

pe 17.11 la 10:45

Prajitura cu dragoste ( Leontina 55 )

pe 15.11 la 13:17

Clătite cu mere și cremă de mascarpone - Rapide, delicioase și aromate

pe 14.11 la 14:39

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]