PULPE PUI CU LEGUME LA CUPTOR

de alinut in Pui, 7 Mar 2010 | 8895 vizualizari

 

eu am folosit ce legume am avut prin casa dar puteti sa folositi ce anume doriti

 

INGREDIENTE

  • 3-4 pulpe pui
  • 500 g ciuperci
  • 1 vanata
  • 1 ardel rosu
  • 1 ardel verde
  • margarina lichida sau unt
  • sare, piper
  • 1 ling smantana
  • putina boia (daca nu va place nu puneti)
  • condimente care va plac
  • 1 cana apa
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA PULPE PUI CU LEGUME LA CUPTOR:

Spalam bine pulpele, le punem intrun bol, apoi le condimentam bine cu sare, piper, ling de smantana, boia si altele care va plac (eu am mai pus niste oregano). Lasam pulpele cam jumatate de ora la frigider pana pregatim legumele. Curatam ciupercile, le spalam apoi le taiem cat dorim de mari. Taiem vanata felii groasa cam de 1 cm si ardeii rondele. Ungem un vas yena cu margarina (o putem topi inainte sa fie mai usor) sau unt. Punem prima data ciupercile, le tropim putin cu margarina si punem putina sare si piper, apoi asezam rondelele de vinete si ardeii si procedam la fel. Deasupra legumelor punem pulpele de pui. Turnam o cana apa, acoperim cu folie aluminiu si dam la cuptor la 200 grade. Lasam in jur de o ora si apoi luam folia de aluminiu ca sa se rumeneasca frumos pulpele.

pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "PULPE PUI CU LEGUME LA CUPTOR" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

Teo 1

07.03.2010, 21:33

ahh, ce bucuroasa sunt ca am ajuns prima la masa ta! e tare aranjata farfuria!

alinut 1

08.03.2010, 15:44

ms teo de apreciere ... am incercat si eu nu sunt experta dar imi place

rivka 1

22.08.2010, 10:54

si mie imi place alinutule, ti-am dat 5 furcu sigur a fost fff bun,

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de ciuperci