Pulpe si piept de curcan in sos de citrice

de Bucataras Medi in Curcan, 23 Sep 2010 | 6788 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe de curcan dezosate
  • 1 piept de curcan
  • un pahar cu vin alb
  • o cana cu supa de carne
  • 2 lingurite mustar clasic
  • ulei de masline
  • rozmarin uscat
  • oregano
  • zeama de la o portocala
  • zeama de la o lamaie
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe si piept de curcan in sos de citrice:

Spalam carnea o condimentam cu sare  si o asezam intr-un vas.

Facem un amestec de vin, ulei de masline, mustar,rozmarin si oregano .Amestecam bine si turnam peste carne.Acoperim cu o folie de aluminiu si dam la rece pentru 2-3 ore dupa care scoatem din vas ,o clatim cu putina apa calduta , stregem cu un prosop de hartie si asezam carnea intr-o tava. Condimentam cu sare si piper si adaugam supa de carne, zeama de lamaie si zeama de portocala.

Dam la cuptor si din cand in cand stropim carnea cu sosul din tava.Tinem pana cand carnea este bine facuta si bine rumenita.

Putem servi alaturi de o garnitura si o salata. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe si piept de curcan in sos de citrice" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

ieri la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

pe 03.07 la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciulama de curcan cu ciuperci si paste