Pulpite cu sos de vin si ciuperci

de Rocsi in Pui, 4 Aug 2010 | 4897 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui
  • 1 rosie mare
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 10 ciuperci intregi din conserva(sau proaspete)
  • piper
  • 1 lingurita boia de ardei
  • vegeta
  • ulei
  • 1 canita vin rosu
  • apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpite cu sos de vin si ciuperci:

pulpele de pui se taie in doau.

se spala bine de toate surplusurile.

intr-o tigaie se pune putin ulei la incinssi se pun pulpele la rumenit cam 3-4 min.

ciupercile se spala bine se taie felii si le puneti putin si acestea sa se rumeneasca 2-3 min.

acoperiti cu apa apoi ca sa cuprinda pulpitele.

ceapa se curata si se toaca marunt.

morcovul s ecurata si se taie rondele.

rosia se curata de pielita si se taie bucati mai mati.

cam dupa 10 min can d a inceput s afiarba mancare puneti ceapa si morcovul.

mai lasati 5 min sa fiarba si puneti si rosia.

ultimele 10 min adaugati vinul,cu piper,vegeta si boia de ardei.

turnati totul peste pui si mai lasati 10 min.

sper sa va placa..pofta buna......!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpite cu sos de vin si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

ieri la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]