Pulpite cu sos de vin si ciuperci

de Rocsi in Pui, 4 Aug 2010 | 4658 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui
  • 1 rosie mare
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 10 ciuperci intregi din conserva(sau proaspete)
  • piper
  • 1 lingurita boia de ardei
  • vegeta
  • ulei
  • 1 canita vin rosu
  • apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpite cu sos de vin si ciuperci:

pulpele de pui se taie in doau.

se spala bine de toate surplusurile.

intr-o tigaie se pune putin ulei la incinssi se pun pulpele la rumenit cam 3-4 min.

ciupercile se spala bine se taie felii si le puneti putin si acestea sa se rumeneasca 2-3 min.

acoperiti cu apa apoi ca sa cuprinda pulpitele.

ceapa se curata si se toaca marunt.

morcovul s ecurata si se taie rondele.

rosia se curata de pielita si se taie bucati mai mati.

cam dupa 10 min can d a inceput s afiarba mancare puneti ceapa si morcovul.

mai lasati 5 min sa fiarba si puneti si rosia.

ultimele 10 min adaugati vinul,cu piper,vegeta si boia de ardei.

turnati totul peste pui si mai lasati 10 min.

sper sa va placa..pofta buna......!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpite cu sos de vin si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

lili 1

05.08.2010, 12:17

am luat si eu...furcile le-am lasat

silvi0ara 1

05.08.2010, 12:22

Ce aroma buna cred ca are.

Rocsi 1

05.08.2010, 14:17

multumesc lili si silvioara mult

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu iaurt - Gust și prospețime într-o rețetă super rapidă

pe 28.06 la 11:32

Cremă picantă de brânză - Aperitivul rapid și gustos

pe 28.06 la 10:58

Tort cu lichior, cafea si jeleu de afine - Reteta delicioasa

pe 27.06 la 20:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui umplut