Pumpkin soup- Supa crema de dovleac

de Mitinita in Supe, 6 Feb 2011 | 5513 vizualizari

 

Azi am macelarit un dovleac si m-am distrat de minune experimentand!!! Mi-au placut toate,m-am simtit bine la bucatarie azi.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg dovleac
  • 60 gr unt
  • 1 ceapa taiata cubulete
  • 1 litru de supa de pui sau apa cu cub concentrat
  • smantana dulce (optinal)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pumpkin soup- Supa crema de dovleac:

 Se taie dovleacul(al meu s-a taiat destul de usor,a stat in bucatarie de cand a dat frigul).

Se curata de coaja si se taie in cuburi.

 Se caleste ceapa in unt,cam 10 minute sau pana e moale.

 Se adauga dovleacul si supa de pui si se lasa la fiert cam 20 de minute sau pana e moale dovleacul.

 Se stinge focul si se lasa putin deoparte dupa care se mixeaza cu stick blenderul,blenderul sau chiar cu furculita.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pumpkin soup- Supa crema de dovleac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]