Qatayef - arabic pancakes.

de AnyMari_swe in Dulciuri, 1 Aug 2011 | 8271 vizualizari

COMENTARII (21)

Rocsi 1

01.08.2011, 19:09

ce superrrr

MIUTA 1

01.08.2011, 20:22

Wooooouu,imi place o pun la favorite

mirela0911 1

01.08.2011, 20:30

ce bine arata bun venit

ionela2682 1

01.08.2011, 21:02

Ce intrare frumoasa...bine ai venit.....super reteta!!!

AnyMari_swe 1

01.08.2011, 21:04

multumesc mult pentru aprecieri fetelor - sunteti dragutze

RuxyRux 1

01.08.2011, 21:04

Grozav

ArianaBala 1

01.08.2011, 21:39

Lau 1

01.08.2011, 22:22

ce bine arata

Bunica 1

01.08.2011, 22:59

Bine ai venit alaturi de bucatarasii veseli ! Desertul este delicios ! Da spune aici.....reactia sotului

alinutzika 1

01.08.2011, 23:47

smid- semolina ce este? As vrea sa fac i eu...

lilik 1

02.08.2011, 01:45

bine ai venit super reteta... la fav

MotanLaOale 1

02.08.2011, 08:42

AnyMari_swe 1

02.08.2011, 15:18

multumesc mult fetelor pentru primirea calduroasa si pentru aprecieri

@Bunica - sotul a fost incantat si a declarat ca sunt foarte bune qatayfele si el credea ca toate nevestele fac la fel -cauta retete si se agita sa le puna pe masa felurile traditionale hehe dar de curand a aflat ca nu e chiar asa
@alinutzika - smidul e o faina asemanatoare grisului - ruda cu grisul si se poate inlocui cu gris de o granulatie mai fina

aziz 1

02.08.2011, 17:21

Bun venit in gashca,ahlan wasahlan u ramadan karim,delicioase dulciurele

AnyMari_swe 1

02.08.2011, 19:01

@aziz shokran (multumesc in araba)

nadina73 1

04.08.2011, 00:10

Bun venit! super bune

Mihaela11_jo 1

07.08.2011, 00:07

Un deliciu
Ramadan Mubarak si" Kul am wa intum bher "
Din Iordania cu drag
Eu la Qatayef cu branza ( la noi se gaseste branza dulce ca si casul doar in Ramadan) rad branza pe razatoarea mare si pun putin zahar vanilat si stafide.
O seara buna

AnyMari_swe 1

07.08.2011, 22:53

Multumesc frumos @Nadina73 .

Shokran ya @Mihaela!
Ramadan Karem si voua !
Suna bine umplutura de branza cum o faci tu doar ca eu nu gasesc aici cas si atunci folosesc ce cred ca s-ar potrivi mai bine. Am sa incerc si varianta ta. Shokran .

anomisana 1

04.09.2011, 22:25

foarte buna reteta, arata de zile mari

samira2 1

10.06.2013, 13:37

este una din retetele dulci preferate,eu mai fac si cu nuca de cocos ca umplutura,esti muza mea

AnyMari_swe 1

31.07.2013, 14:39

Multumesc mult @anomisana
@samira2 draga esti o scumpa

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Corn cu gem si nuca