Quiche Cu Ce Ai Prin Frigider

de iqphantom in Aperitive / Garnituri, 21 Mar 2013 | 7097 vizualizari

 

Cum eu personal sunt fana cascavalului Sofia de la Delaco , sunt bineinteles si pasionata de ideea unei tarte perfecte , hranitoare si aspectoase la care sa il folosesc.
Deci iata si o reteta de quiche , rapida si extreme de gustoasa facuta : eins , zwei, drei…cum imi place mie sa descriu retele care se fac iute si sunt bine de tinut minte.

 

INGREDIENTE

  • Aluat de tarta:
  • 400 gr faina
  • 200 gr unt sau margarina cu 60% grasime
  • Un praf de sare
  • Apa foarte rece ( aprox. 100ml)
  • Umplutura:
  • 200 gr sunca slaba ( in cazul de fata sunca de Praga)
  • 200 gr kaizer ( sau sunculita taraneasca)
  • 1 ceapa alba ( mare)
  • 1 lg ulei de masline
  • 3 oua
  • 200 ml frisca neindulcita (Lidl)
  • 200 gr cascaval ras( Sofia de la Delaco)
  • Sare
  • Piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Quiche Cu Ce Ai Prin Frigider:

Pregatire:

Aluat:

Faina , untul si sarea se framanta. Se adauga cate putina apa pana cand aluatul primeste consitenta si se desprinde de pe vas fara sa fie lipicios.

Aluatul se intind in forma de tarta . Se inteapa cu furculita si se pune in frigider ( 15-20 minute)

Umplutura:

Se toaca marunt sunca si kaizerul. Se toaca ceapa.

Intr-o tigaie se pune uleiul si ceapa. Se caleste pana devine aurie. Se adauga carnea si se mai prajeste cateva minute. Se ia de pe foc si se lasa sa se racoreasca.

Ouale se bat cu sare, si piper. Se adauga frisca lichida.

Se scoate tava cu aluatul din frigider. Se distribuie uniform compozitia de carne si ceapa.

Se toarna amestecul de oua si frisca si se presara branza rasa.

Se coace 25-30 min in cuptorul cu gaz treapta 1…sau pana devine aurie.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Quiche Cu Ce Ai Prin Frigider" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brânză camembert cu struguri la cuptor - Aperitivul plin de savoare care te va cuceri

ieri la 08:21

Prăjitura Ora 12 - Un deliciu ciocolatos de zile mari

pe 07.10 la 11:00

Ostropel cu carne de porc și gogoșari - Rețeta savuroasă de toamnă

pe 06.10 la 07:57

Prajitura '' pofta ce-am poftit-o''

pe 05.10 la 17:54

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]