Racituri de pui

de Julie in Pui, 17 Ian 2011 | 14032 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui,
  • cateva boabe de piper, 
  • 1 morcov, 
  • sare,
  • 2-3 catei de usturoi,
  • gelatina,
  • patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Racituri de pui:

Se pune carnea la fiert in apa cu sare si boabe de piper.Se spumeaza . Cand carnea a fiert si se desprinde de pe os ,se scoate si se repartizeaza in caserole. La fel si morcovul ,care se taie rondele.  In zeama ramasa se adauga usturoi pisat, sare ,delikat dupa gust si gelatina ,care a fost inmuiata si dizolvata la baie de aburi. Se strecoara lichidul de mai multe ori pentru a deveni limpede, si se pune peste carnea din caserole. Se lasa la rece pana se incheaga. Se rastoarna in momentul servirii si se decoreaza cu patrunjel verde.
Se pot folosi felii de ou fiert si de gogosari pentru un aspect mai deosebit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Racituri de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

pe 18.07 la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

pe 18.07 la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

pe 18.07 la 08:26

Vinete cu brânză la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 18.07 la 08:22

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui in crusta de susan la cuptor