RAFAELLO

de nadina73 in Prajituri, 3 Mar 2010 | 14670 vizualizari

 

USOR,RAPID SI FOARTE REPEDE DE PREPARAT

 

INGREDIENTE

  • 200 g unt moale
  • 150 g zahar pudra
  • 150 g lapte praf
  • 100 g nuca de cocos
  • 2 vanilii sau esenta
  • putina esenta rom -optional
  • 4 linguri de smanatana
  • nuca de cocos pt ornat150g (depinde cat de mari se fac bilutele,cu cat se fac mai mici cu ata intra mai multa nuca de cocos)
  • alune sau nuci -pt a pune in bilute-optional
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA RAFAELLO:

Se amesteca toate ingrediantele si se la sa la rece in frigider pt 1/2 ore

Dupa care se formeaza bilute in mana(eu pun un castronel cu apa langa mine si imi ud mainile din cand in cand,daca e nevoie)si se pun in mijloc cate o aluna sau miez de nuca (optional nu pun nici un tot timpu) dupa care se dau prin nuca de cocos.

Pitici mei ma ajuta tare mult cand fac rafaello,le place sa le dea prin nuca de cocos si char sa faca bilute....si sa le manance :)

Se pastreaza in frigider

TIPS-URI

1

DACA VA RAMAN SI NU SE MAI MANANCA PUNETI-LE INTR-O PUNGA SI BAGATILE IN CONGELATOR,in momentul cand doriti ceva dulce le scoteti si in 5 minute se pot manca,sau cand aveti musafiri,eu mereu fac asa.

Daca ti-a placut reteta noastra "RAFAELLO" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

ionix 1

04.03.2010, 08:17

ce dragute ajutoare ai avut... m-am mirat de tips dar imi dau seama ca ti-au ramas pt ca ai facut foaaaaaaaaaaaaaarte multe hehe.... sunt tare bune bombonelele astea

mariac 1

31.03.2010, 18:43

foarte bine prezentat bravo nota 10

Bya Ralu 1

01.04.2012, 00:12

cele mai bune

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic - Deliciu fin si aromat

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada cu gem de prune