Raffaello

de daniastefania in Prajituri, 2 Aug 2015 | 10844 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g ciocolata alba
  • 100 ml frisca
  • 150 gr cocos
Portii: 16
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Raffaello:

Se pune frisca sa fiarba. Cand incepe sa fiarba, se ia de pe foc si se adauga ciocolata bucatele. Se amesteca bine, sa se topeasca ciocolata. Apoi se adauga 100 g cocos. Se amesteca bine si se da la frigider, sa se intareasca. Apoi modelam bilute pe care le tavalim prin cocosul ramas. Delicioase! Sper sa va placa si voua!

Daca ti-a placut reteta noastra "Raffaello" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

HAND HELD SEALER

- 29 %
69.99 lei
49.99 lei

COMENTARII (12)

Gicuta 1

10.08.2015, 10:19

Aria 1

11.08.2015, 15:16

Frisca lichida?

Aria 1

11.08.2015, 15:17

De care frisca trebuie?Trebuie frisca lichda?

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Portokalopita, placinta greceasca cu iaurt si portocale

de Rocsi 9

pe 01.02 la 20:48

Chec pufos cu cacao - Rețeta simplă și economică

pe 31.01 la 16:37

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bomboane ciocolatoase